Wat we doen

Dit is waar we goed in zijn!

Web ontwikkeling

Funkhaus helpt jou opweg met een te gekke website!

Funkhaus is een krak in het opzetten van websites. EfficiĆ«nt webpagina’s ontwikkelen, daarvoor staan we bekend! Door onze slimme aanpak heeft jouw project weinig overhead en zal je enkel betalen voor wat er echt toe doet. Oh ja, wist je al dat je website er trouwens super uitziet, top scoort op Google en je bovendien makkelijk zelf kan beheren?!

Klaar om jouw project te kickstarten?

Digitaal advies

Door het bos de bomen niet meer zien? Funkhaus to the rescue!

In een digitale wereld waar alles pijlsnel voorbijraast is het volgen van trends en technieken niet altijd makkelijk. Funkhaus speelt kort op de bal en is expert op alles wat digitaal leeft en beweegt.

Vragen over hoe je in een digitale wereld moet overleven?
Je weet ons ondertussen wel te vinden.

Copywriting

Schrijf je eigen straf verhaal!

Schrijven is moeilijk, dat weten we. Gelukkig is Funkhaus daar om je uit de nood te helpen! Vertel je eigen straf verhaal, wees concurrenten te slim af en scoor goed in zoekmachines dankzij gericht SEO-writing.

Vertel ons jouw verhaal, dan zetten wij het op papier.

Setup Analytics

Meten is weten, dat weet toch iedereen?!

Funkhaus zet voor jou – gratis en voor niets – Google Analytics op en koppelt het met je nieuwe website. Zo weet jij hoeveel bezoekers je krijgt, waar je publiek vandaan komt en wat ze van je vragen.

Inspelen op trends was nog nooit zo makkelijk.

 

Creative Branding

Val op tussen de massa!

Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Speel in op trends en laat Funkhaus je adviseren met creative branding. Wij voorzien voor jou een sterk merk en laten je opvallen tussen de massa.

Klaar om body, soul en funk(haus) aan je merk te geven?

Hosting en domain setup

Hosting en WAT?!

Een hosting en domain zorgen ervoor dat je website online op het web te vinden is. Klinkt dit als rocket-science, laat je dan begeleiden door Funkhaus die de hele setup voorziet, jij hoeft helemaal niets te doen.

Geen zorgen, meer Funkhaus yes!