Veelgestelde vragen

over onze diensten.

Jouw website

Veelgestelde vragen

Is het hebben van een website belangrijk?

Ja! Je website is je online visitekaartje en een eerste aanspreekpunt voor je potentiële klanten. Een goede eerste indruk is dan ook van groot belang.
Vóór mensen iets kopen of zaken met je doen, bekijken ze eerst jouw website, daar mag je zeker van zijn!
Je website is daarnaast ook een tool waarmee je succesvol communiceert met je doelgroep en gebruikersgegevens verzamelt om beter in te spelen op de noden van je klant. Je website is dynamisch aanpasbaar en daarom altijd up to date!

Ik ben totaal nieuw in websites. Hoe werkt het hele Funkhaus proces?

Jouw project verloopt in 5 stappen:

  1. Kennismaking fase
  2. Design fase
  3. Ontwikkeling fase
  4. Testing / content fase
  5. Lancering fase

Iedere stap in dit proces wordt duidelijk omschreven en individueel behandeld. Efficiëntie en transparantie op top!

Met welk soort bedrijven werkt Funkhaus?

Funkhaus werkt met freelancers, KMO’s, start-ups, artiesten, non-profits, … en heeft voor elk type project een formule op maat. Let’s talk! FAST!

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

De gemiddelde looptijd van een Funkhaus project is twee maanden. Het meeste werk kruipt in de voorbereiding en bepalen van de website structuur, daarna vliegt jouw project als een speer!

Is mijn website responsive / mobile-friendly?

Tuurlijk! Jouw website werkt super en ziet er nog beter uit, dat op alle toestellen wat trouwens super is voor SEO.

Is mijn domeinnaam nog beschikbaar?

De beschikbaarheid van je domeinnaam kan je makkelijk zelf checken via verschillende online tools. Heb je toch hulp nodig? Laat zeker iets weten dan zoekt Funkhaus het voor je uit.

Betaling / budget

Veelgestelde vragen

Wat kost een website?

Moeilijke vraag.. Aan de hand van de omvang en verschillende features van je nieuwe website wordt een offerte opgesteld en krijgen we een betere kijk op de kostprijs van je project. Eén ding is zeker, je betaalt enkel voor wat echt nodig is en dus nooit te veel! Eerlijke website voor een eerlijke prijs, Funkhaus policy yeah!

Ik heb een strikt budget. Heeft Funkhaus goedkope opties?

Bij Funkhaus betaal je alleen eerlijke prijzen! Er wordt steeds gekeken naar de beste en meest efficiënte manier om jouw project op te zetten, wat de kosten enorm drukt! Nog steeds te duur? Samen bespreken we de pijnpunten en vinden een budget dat voor ons beiden werkt.

Hoe werkt de betaling?

Je hebt de offerte goedgekeurd YES! Hierna zal je een voorschot van 20% op het eindbedrag betalen waarna we meteen van start gaan! Let’s GO!

Funkhaus diensten

Veelgestelde vragen

Kan Funkhaus me helpen inhoud te schrijven voor mijn website?

Yes sir! Bij de oplevering van jouw website zet Funkhaus alvast een hele hoop tekst voor je klaar. Wil je toch advies en hulp bij het invullen van je eigen content, dan helpt Funkhaus je graag mee opweg.

Kan Funkhaus me helpen mijn website te onderhouden?

Tuurlijk! Funkhaus kan je website onderhouden en op regelmatige tijdstippen content aanpassen. Stuur je updates door via mail, dan staat het binnen 48u online!

Kan Funkhaus me helpen om foto’s voor mijn website te vinden?

Funkhaus websites bevatten een speciale module die je toegang geeft tot een gigantische foto databank! Zo kan jij supermakkelijk royalty-free stockfoto’s in je pagina’s verwerken. Easy!

Ben ik eigenaar van mijn website?

Absolutely! Bij het overdragen van je website worden ook alle rechten overgedragen aan jou. Jij bent in totaal beheer van je eigen website, content en rechten.