Nieuwe website Gearsupply

Ontwerp, Web ontwikkeling
Bezoek website

Ons eigen platform Gearsupply.

Muziekspullen (ver)kopen was nog nooit zo makkelijk

Een verkoopplatform opzetten en beheren, we doen het gewoon 💪

Funkhaus houdt van muziek! Daarom zette we zelf een eigen verkoopplatform op voor en door muziekanten. Heb jij ook zoveel muziekspullen rondslingeren waar je geen blijf mee weet? Of ben je eerder op zoek naar nieuwe tweedehands spullen? (Ver)koop ze op Gearsupply!

Logo ontwerp

First things first..

Ons verkoopplatform heeft een naam en een logo nodig. Muzieksplullen verkopen en aanbieden, music-gear, supply.. GEARSUPPLY! Eerste probleem opgelost!

Vervolgens keken we naar de look en feel van het logo, we gingen voor een typografisch logo dat nostalgie en rock uitstraalt. We keken naar merken als Fender en Marshall en besloten hierop in te spelen. Ziehier ons eerste logo ontwerp! Kunnen we YES.

Web ontwikkeling

Vervolgens moesten we aan de slag met het opzetten van het digitaal platform.

Complexe verkoopsystemen, account-pagina’s, beheerders-dashboard en zoekfunctionaliteiten. Niets is te lastig voor Funkhaus, we kunnen het allemaal! Het resultaat is een gebruiksvriendelijke, strakke website die aan- en verkoop van muziekspullen mogelijk maakt! Waar wacht je nog op? Bezoek Gearsupply!

Digitaal advies

Tot slot willen we al die traffiek goed kunnen monitoren en beheren. We zetten de nodige servers op, we koppelen Analytics en Hotjar, voorzien advertenties op verschillende kanalen en bestuderen hoe traffiek binnenloopt. Ohja, ook beheren we de zoekertjes op Gearsupply en voorzien dat alles vlot en duidelijk verloopt.

Benieuwd naar deze website?

Funkhaus is fier op dit project, neem jij ook een kijkje?

Wil jij ook zo’n leuke website?

Funkhaus helpt je opgang!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bel Funkhaus

+32 476 50 83 74

Mail Funkhaus

info@funkhaus.be

Kom langs!

Hoogstraatsebaan 41, 2390 Malle