Onze klanten

die we graag een handje helpen.

VZW’s

Ontmoet Collette.

WELOVECOLLETTE beschrijft het verhaal van Collette, een meisje van 4 jaar met hersenverlammingen. Via deze knappe website wil de VZW Cerebrale Parese in de schijnwerper plaatsen, en bovendien geld inzamelen voor Collette en de aandoening.

Funkhaus helpt hen met het opzetten van een knappe informatieve website. Via – op maat gemaakte – Funkhaus-blokken hebben de beheerders van WELOVECOLLETTE optimale vrijheid om zelf layouts, nieuws-berichten en pagina’s op te maken. Dit alles in een makkelijk en goed werkend systeem, simpel!

WELOVECOLLETTE vinden we een prachtig initiatief, Funkhaus steunt dan ook ten volle als “Sponsor Goud“ en voorziet een knappe website voor Collette 🤩

WELOVECOLLETTE is een knap initiatief! Wil jij net als hen ook zo’n initiatief opzetten?

Ondernemers

Ontmoet Elke.

Elke heeft een sterke onderneming en is op zoek naar een gebruiksvriendelijke website om haar projecten en diensten te tonen.

Funkhaus helpt haar met het opzetten van een ontwerp, ontwikkeling en het bijstaan in advies voor haar nieuwe website (die ze trouwens zelf kan beheren). Elke’s website wordt uiteraard modulair opgebouwd wat maakt dat ze op ieder moment features kan uitbreiden en aanpassen.

Elke is supertevreden! Wil jij net als haar ook een nieuwe website?

Startups

Ontmoet Bart.

Bart heeft een startup en is op zoek naar een webshop om zijn producten aan te bieden en te verkopen.

Funkhaus helpt hem met het opzetten van een ontwerp, ontwikkeling en voorziet een hele webshop voor zijn nieuwe startup (die hij trouwens zelf kan beheren). Bart’s webshop bevat alle features van een modern shopping-platform en doet het supergoed! Bart is gelanceerd! Wil jij net als hem ook een nieuwe webshop?

Bloggers

Ontmoet Ortwin.

Ortwin is een blogger en trekt de wijde wereld rond met zijn camera. Ortwin is op zoek naar een simpele blog om zijn avonturen op te volgen.

Funkhaus helpt hem met het opzetten van een gebruiksvriendelijke, strakke blog voor zijn avonturen en voorziet een koppeling met al zijn socials. Ortwin’s blog is super makkelijk te beheren en valt bij zijn publiek enorm in de smaak.

Ortwin in de wolken! Wil jij net als hem ook een Blog?

Bijberoepers

Ontmoet Ellen.

Ellen werkt in bijberoep en schrijft voor het web. Ellen is continu op zoek naar nieuwe klanten en leads om haar zaak goed draaiende te houden.

Funkhaus helpt haar met het opzetten van een knappe website vol trackers en formulieren om leads te genereren. Ellen is zelf op de hoogte van al het trafiek op haar website en is superblij met al haar nieuwe klanten.

Ellen is goed op weg! Wil jij net als haar ook een nieuwe website?

Freelancers

Ontmoet Brent.

Brent is freelancer en schiet de beste beelden. Brent werkt hard en is fier op zijn werk, daarom wil hij een online visitekaartje om zijn portfolio, fotoalbums en video’s te showcasen.

Funkhaus helpt hem met het opzetten van een artistieke website waarin zijn werk helemaal tot z’n recht komt. Brent kan nu op een makkelijke manier zijn portfolio bovenhalen bij potentiële klanten en is supertevreden!

Brent scoort nieuwe opdrachten! Wil jij net als hem ook een scorende website?

Horeca

Ontmoet Floris.

Floris heeft een eigen cocktailbar en wil makkelijk vindbaar zijn op het web, voornamelijk in zoekresultaten en op Google Maps.

Funkhaus helpt hem met het opzetten van de nodige MyBusiness-accounts en koppelt zijn bestaande website, die we nog volledig optimaliseren en daardoor top scoort op gebied van SEO en performance. Floris’ cocktailbar is nu super makkelijk te vinden op het web en op Google Maps. Floris’ klanten rijden nooit meer verloren!

Floris haalt goede punten op het web! Wil jij net als hem ook goede punten behalen?

Start jouw project

Met Funkhaus als digitaal expert.

Persoonlijke begeleiding, professioneel advies en uitstekende services. Dat is waar we goed in zijn! Ook zin in zo’n website? Contacteer ons en start vandaag jouw project.