Onze diensten

waar we jou in kunnen ondersteunen.

Diensten en services

met de nodige expertise.

Webdesign, hosting, optimalisaties, SEO, statistieken, branding, copywriting, …
Funkhaus doet het allemaal met de nodige zorg en expertise. Een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete plaatje van jouw project.

Webdesign

Een nieuwe website? Dat wil je in één keer goed doen. Funkhaus helpt je op weg met een website die klaar is voor de toekomst! We gieten ontwerp en functionaliteit samen tot een mooi geheel, dat superefficiënt!

Door onze slimme aanpak heeft jouw project weinig overhead en zal je enkel betalen voor wat er echt toe doet. Oh ja, wist je al dat je website er trouwens super uitziet, top scoort op Google en je makkelijk zelf kan beheren?

Wil jij ook een nieuwe website? Neem dan snel contact op.

Digitaal advies

Door het bos de bomen niet meer zien? Funkhaus to the rescue!

In een digitale wereld waar alles pijlsnel voorbijraast is het volgen van trends en technieken niet altijd makkelijk. Gelukkig is Funkhaus jouw digitaal expert en zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste digitale tips & tricks.

Vragen over hoe je in een digitale wereld moet overleven?
Wil jij ook digitaal advies? Funkhaus helpt je.

 

Hosting en domein opzet

Wil jij je website laten bouwen door Funkhaus? Dan regelen we ook het domein en de hosting. Bovendien krijg je van ons een gratis SSL-certificaat. Zo is je website als de beste beveiligd tegen onveilig verkeer en scoor jij nog beter op SEO.

Wil jij ook een website laten bouwen? Neem dan snel contact op.

SEO en optimalisaties

Funkhaus is een krak in SEO en optimalisaties.

We voorzien een gratis SEO-audit en maken een rapport met optimalisaties. Zo is jouw website steeds in topvorm en scoor jij beter dan je concurrentie.

Wil jij ook een SEO-audit? Funkhaus helpt je op weg.

Statistiek

Meten is weten, dat weet toch iedereen?!

Funkhaus voorziet voor jou gratis Analytics en koppelt het met je nieuwe website. Zo weet jij hoeveel bezoekers je krijgt, waar je publiek vandaan komt en wat ze van je vragen.

Wil jij ook inspelen op trends? Het was nog nooit zo makkelijk.

Website training en begeleiding

Bij het beheren van een website komt heel wat kijken.

Welke pagina-indeling werkt het best? Hoe vind je passende afbeeldingen? Hoe voorzie ik nieuwe menu-items? Niet zo simpel toch?
Toch wel! Funkhaus begeleidt je met al je vragen en geeft website training op maat.

Wil jij ook graag zo’n training? Vraag snel naar info.

 

Creative Branding

Val op tussen de massa!

Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Speel in op trends en laat Funkhaus je adviseren met creative branding. Wij voorzien een sterk merk en laten je opvallen tussen de massa.

Wil jij ook een sterk merkverhaal? Funkhaus zet het voor je op.

Copywriting

Schrijf je eigen straf verhaal!

Schrijven is moeilijk, dat weten we. Gelukkig is Funkhaus daar om je uit de nood te helpen! Vertel je eigen straf verhaal, wees concurrenten te slim af en scoor goed in zoekmachines dankzij gericht SEO-writing.

Ook zin in een straf verhaal? Vertel het ons, dan zetten wij het op papier.

Start jouw project

Met Funkhaus als digitaal expert.

Persoonlijke begeleiding, professioneel advies en uitstekende services. Dat is waar we goed in zijn! Ook zin in zo’n website? Contacteer ons en start vandaag jouw project.